Tuinen Eron  2014

 

Tuinen Eron

 

 

 Contact

Tuinen Eron

Van der Nootstraat 50

3012 Wilsele (Leuven)

 

 GSM

0477939196

 

 E-mail

info@tuineneron.be

 

 BTW-nr

BE 0832.274.846

 

 

 

Boomschors is gekend als een 100% natuurlijke bodembedekker die de onkruidgroei aanzienlijk verminderd. Bovendien zorgt de schors voor een mooi en verzorgd uitzicht van uw tuin. Het gebruik van houtschors gaat ook uitdroging van de grond verminderen en beschermt ook de wortels van planten tegen vorstschade.

 

Dikwijls krijgen we de vraag of we dit ook kunnen leveren. Wij kunnen dit zonder enige problemen leveren vanaf 1m tot 6m per levering. Als je de boomschors zelf wilt leggen is dit geen enkel probleem. Voor het laten aanleggen van de boomschors kunnen wij u zonder enige moeite een offerte opstellen.

 

Het berekenen van de hoeveelheid houtschors kan je met een simpele formule altijd zelf al eens berekenen. Hiervoor moet je wel eerst de afmetingen kennen die je tuin heeft, zoals de breedte en de lengte alsook hoe dik je de houtschors wilt leggen.

 

Voor een ondergrond zonder worteldoek is het aan te raden om de houtschors minimaal 10cm dik te leggen. Maak je gebruik van een worteldoek, dan is het aan te raden om de houtschors tussen de 5 en de 7cm dik te leggen.

 

De formule voor het berekenen van de hoeveelheid is als volgt

 

Voorbeeld formule : Lengte 10m x breedte 2m x dikte 0.10 = 2m

 

1m houtschors heeft een gewicht rond de 300kg

 

De kostprijs voor 1m houtschors bedraagt 55 inclusief BTW

 

Voor het aanleveren van de boomschors hanteren wij democratische prijzen, gelieve hiervoor contact met ons op te nemen om u een zo correct mogelijke prijs te kunnen geven.

 

Bij bestelling voor enkel het leveren van houtschors, gelieve hiervoor plaats te voorzien om de houtschors te kunnen afleveren.

 

De houtschorssoort die wij leveren is Pinus Sylvester 20/40

 

Deze houtschors heeft een levensduur van ongeveer 4 jaar. Na 4 jaar is het aan te raden om deze opnieuw bij aan te vullen, door vertering van de boomschors.

 

 

 

 

 

Naast het onderhoud van uw tuin kan men ook voor de volgende werken terecht bij Eron. 

 

 

 Vellen van bomen (tot 10m)

 

 plaatsen van afspanning

 

Aanleggen van gazon

 

Onkruidbestrijding

 

Aanleveren graszoden