Aanleg gazon

Tuinen Eron

Welkom op de website van Tuinen Eron, uw vertrouwen voor een mooi onderhouden tuin.

Uw gazon

 

U kan bij Eron kiezen uit twee verschillende mogelijkheden om uw gazon aan te leggen. U heeft de keuze voor een ingezaaid gazon, of een gazon aangelegd met graszoden.

 

De keuze voor een ingezaaid gazon heeft als belangrijkste voordeel, dat het goedkoper is als een aangelegd gazon met graszoden.

 

De keuze voor een ingezaaid gazon heeft als belangrijkste voordeel, dat het goedkoper is als een aangelegd gazon met graszoden. Het grootste nadeel is dat er bij het opgroeien van de zaden, het onkruid de kans heeft zich mee te ontwikkelen in het gras. Ook is het inzaaien niet altijd gelijk dekkend, waardoor er minder ontwikkelde plekken zichtbaar kunnen zijn op uw gazon.

 

 

De keuze voor graszoden heeft als voordeel dat u in 1 dag tijd een perfect groen gazon heeft, zonder onkruid en zonder minder goed ontwikkelde zones. Reeds na 2 weken kan u genieten van een perfect groen gazon. Het nadeel tegenover ingezaaid gras is uiteraard de iets hogere kostprijs.

 

Ook dienen graszoden dagelijks goed nat gemaakt te worden bij droogte. Hierdoor kunnen zij mooi wortelen met hun ondergrond.

 

 

Wat wij nog doen:

Buiten onderhoud, doen wij nog volgende werken

 

• Vellen van bomen (tot 10m)

• plaatsen van afspanning

• Aanleggen van gazon

• Onkruidbestrijding (branden)

• Klepelen van weides en braakgronden

Hoe ons contacteren

Via E-mail:

Info@tuineneron.be

 

Via Telefoon:

0477/93.91.96

 

 

Van der Nootstraat 50 - 3012 Wilsele

BTW-nr » BE 0832.274.846